Zpestřete si erotické hrátky a připravte domácí striptýz pro partnera

Móda
Zpestřete si erotické hrátky a připravte domácí striptýz pro partnera

Domácí striptýz je pro někoho běžnou záležitostí, pro méně odvážné ženy spíše nepříjemná povinnost a nutnost splnit partnerovi přání. Chce po vás partner zpříjemnění erotických hrátek? Nebojte se toho, poradíme vám, jaké erotické prádlo si na domácí striptýz obléct a jak se na něj připravit i pokud zrovna nejste profi tanečnice u tyče.

Nenechte se odradit prvotní nervozitou. Striptýz si dámy můžete užít totiž naplno, ať už jste hubené  nebo máte od přírody nějaké to kilo navíc a co víc, ani nemusíte umět tančit, stačí si nacvičit pár pohybů a je to doma. Buďte kreativní a ukažte partnerovi, že se jen tak něčeho nezaleknete.

Striptýz není taneční soutěž

Pokud nepatříte do skupiny žen, které by striptýz provozovaly denně, nevadí. Hlavně se uvolněte a nepropadejte panice. Není to přece o tom, že když se vám striptýz doma nepovede tak se s vámi partner rozejde. Domácí striptýz není taneční soutěž, jde jen o zpříjemnění erotických hrátek, nabuzení partnera a získání vlastního pocitu dokonalé sexy bohyně. A to zas tak těžké není, stačí k tomu vymyslet vhodné sexy prádélko, které zdůrazní vaše přednosti a skryje nesrovnalosti. Pojďme na to.

Erotické prádlo podle typu postavy

Ať už vážíte 50 kg i s postelí nebo naopak jste získaly od přírody křivky, které vám ostatní ženy závidí, pro každou z vás je možné najít sexy prádlo, které zdůrazní, co chcete aby bylo vidět a zakryje to ostatní.

Sexy prádlo pro ženy Size +

Pokud máte nějaké to kilo navíc, vůbec se s tím netrapte a oblečte si takové prádlo, které dokonale podtrhne vaši krásu. Bříško lehce zakryjte jemnou látkou a dejte důraz na křivky, které váš partner zbožňuje.

Erotické body pro plnější tvary, perfektně zakryje bříško a zvýrazní ostatní křivky. Doplnit ho můžete sexy županem a podvazky, které partnera rozžhaví jen se na vás podívá. Nezapomeňte také na lodičky s vysokými podpatky, které vám opticky prodlouží nohy a dopřejí vám pocit ženskosti.

Tip: Pro plnoštíhlé ženy jsou tu značky Anais a Obsessive, v jejichž sortimentu najdete erotické prádlo ve velikostech XXL, 2XL a více.

Bodystocking pro ženy bez studu

Bodystocking přivítají ženy, které se nebojí zkoušet nové věci. Samozřejmě tento typ erotického prádla není určen pro každou ženu, u bodystockingu je důležité především správně vybrat velikost, aby vám erotický overal padl jako ulitý. Ne nadarmo se říká, dvakrát měř a jednou řež a u bodystockingu to platí dvakrát. Se síťovaným overalem získáte vše v jednom a nemusíte k němu ani pořizovat župan a další prádlo.

 LVC-ERP-BDS-0002-BLA001 

Tip: Doplňte overal sexy lodičkami s vysokými podpatky a vytvořte moment překvapení pro vašeho miláčka. Stačí si přes overal přehodit lehký kabátek a na hlavu třeba klobouk. Kabátek zapnete a jakmile začne hrát hudba, stačí už jen začít rozepínat knoflíčky, zapojit sexy pohyby a udržovat oční kontakt a uvidíte, že zbytek už bude plynout naprosto přirozeně.

Tipy na závěr

A na závěr pár tipů pro méně odvážné ženy, které nemají ze striptýzu dobrý pocit.

  • Připravte se – vyberte si hudbu a pohyby si nejprve nacvičte před zrcadlem, nemusíte být Britney Spears, ale zrovna od ní si můžete některé pohyby vypůjčit.
  • Nepoužívejte vycpávky – pokud běžně nosíte vycpávky do podprsenky, při striptýzu je raději vynechte, aby vaše snaha nepřišla vniveč.
  • Užijte si intimní chvilku a neberte to příliš vážně - uvolněnost a sebevědomí je nejvíc sexy na ženě, a i když budete mít nejdražší spodní prádlo, sebevědomí a úsměv to nenahradí.
  • Při striptýzu udržujte oční kontakt, je to sexy a partner z vás bude úplně mimo.

Další články

Produkty
Podprsenka 3D Spacer - ideální na léto!

Podprsenka 3D Spacer - ideální na léto!

Číst článek
Nakupování
Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Číst článek
Plavky
Jak si vybrat plavky podle vlastní postavy?

Jak si vybrat plavky podle vlastní postavy?

Číst článek