Nákup plavek last minute

Plavky
Nákup plavek last minute

Letní sezóna se již sice překlopila do své druhé poloviny, přesto jsou však před námi dny plné slunce a koupání. Sezóna dovolených u moře či u bazénu, je stále v plném proudu. Pokud se na svou dovolenou teprve ještě chystáte, nastal správný čas, kromě last minute zájezdu využit i last minute slev na plavky a svůj koupací šatník tak obohatit o slušivý kousek, ve kterém budete za hvězdu nejen v zahraničí, ale i v tuzemsku.

Většina žen vybírá plavky v prvé řadě dle ověřeného, oblíbeného střihu. Oživení šatníku tak může přinést i prostá změna vzoru anebo právě střihu. Které trendy vládnou letošní plavkové sezóně?

1) Zvířecí vzory

Probuďte v sobě divokost šelmy v plavkách s nestárnoucím zvířecím vzorem, uvidíte, že budou patřit mezi Vaše favority a budete sexy!

OBS-DPL-JED-0001-BRO007 

2) Tropické květy

Nejen milovnice divoké flóry a barev se nadchnou pro plavky s motivem rostlin a květin. V plavkách s potiskem inspirovaným džunglí se budete cítit skvěle!

DAL-DPL-VRC-0003-COL-005 

3) Asymetrické střihy a detaily

Ani jednobarevná klasika nemusí být nuda, když vsadíte na asymetrický vzhled nebo nápadné prvky v podobě volánků, či strapsů. S rafinovanými detaily či asymetrickým střihem ukážete svou odvahu budete nepřehlédnutelná!

MAR-DPL-DVD-0125-FUCH001 

4) Klasika a retro

Trojúhelníkové bikiny, kalhotky s vyšším pasem, jemné květinové vzory? Minulostí ověřené střihy a vzory nevychází z módy ani letos. V našich plavkách Vám to bude zaručeně slušet!

MAR-DPL-DVD-0305-MIN003 

Nebojte se při výběru experimentovat a nezapomeňte, že nejdůležitějším faktorem, který ovlivní, jak budete v plavkách vypadat, je přijetí Vašeho těla přesně takového, jaké je a hrdost s jakou Vaše nové plavky vynesete na sluneční světlo.


Další články

Péče o prádlo
Údržba županu aneb jak prodloužit jeho životnost

Údržba županu aneb jak prodloužit jeho životnost

Číst článek
Nakupování
Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Jaký střih kalhotek je nejpohodlnější?

Číst článek
Nakupování
Pár kilo navíc? Řešením je stahovací prádlo

Pár kilo navíc? Řešením je stahovací prádlo

Číst článek